Welkom bij Fysio Roermond Centraal!

Fysio Roermond is een kleinschalige, persoonlijke fysiotherapiepraktijk in het centrum van Roermond, naast het centraal station. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief goede én betaalbare fysiotherapeutische zorg, manuele therapie, neurorevalidatie en ReAttach.

We willen de gezondheid, de zelfstandigheid en het comfort van onze patiënten en hun familie zo veel mogelijk bevorderen. We nemen de tijd om goed naar onze patiënten te luisteren en een individueel behandelplan aan te bieden dat het best aansluit op hun behoeften.

Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Openingstijden (alleen op afspraak)

maandag: 8:30-18:00u

dinsdag: 8:30-18:00u

woensdag: 12:00-18:00u

donderdag: 8:30-18:00u

vrijdag: 8:30-16:00u

zaterdag: gesloten

zondag: gesloten


Nieuws 2022

Veilig Sporten Roermond start op 5 oktober

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6966262689660604416

Nieuws 2020

Update Corona 29 september 2020

U bent nog steeds van harte welkom in onze praktijk, mits u:

- géén COVID-19 gerelateerde klachten heeft: verkoudheidsklachten, (licht) hoesten, plots smaak-/reukverlies, benauwdheid/verhoging. In dat geval belt u 0800-1202 voor een test en blijft u thuis tot u de uitslag van de test heeft ontvangen;

- de leefregels in acht neemt: hoest- en handhygiëne, 1,5m afstand;

- drukte vermijdt: kom alleen naar uw afspraak en kom op tijd, kom níet te vroeg (max. 5 minuten van tevoren);

- het dragen van een (eigen) mondkapje wordt aangeraden.

Voor een afspraak of meer informatie belt u 0475-20 30 36 of mailt u naar info@fysioroermond.com.

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19


Corona

Vanaf maandag 11 mei is de praktijk weer toegankelijk. Wanneer u de praktijk betreedt wordt u standaard bevraagd op koorts en ziekteverschijnselen. Verder zijn hygiënemaatregelen verscherpt. Bij hands on behandelingen waarbij de 1,5m regel niet gehanteerd kan worden zal uw fysiotherapeut persoonsbeschermende middelen dragen. Wij bieden u ook de mogelijkheid voor een telefonisch of video-consult  en begeleiding op afstand. Bij vragen zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar binnen de openingstijden.

Nieuws 2019

ReAttach therapie

In 2018 heeft Pieter Waasdorp de opleiding tot ReAttach therapeut gevolgd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk en een afspraak maken voor een intake. De behandelingsduur is maximaal vijf sessies van 20 à 25 minuten.


Nieuws 2018

Fysio Roermond voor zwangeren

Wil je graag houding- of bewegingsadvies, ondervind je pijnklachten in bijvoorbeeld de bekkenstreek, heupen en/of rug, heb je behoefte aan hulpmiddelen, oefentherapie of preventieve training? Neem dan contact op met Fysio Roermond - Centraal. Tel: 0475-203036 of info@fysioroermond.com. Gevestigd naast het centraal station: Godsweerdersingel 24, Roermond.

Je hebt geen verwijzing nodig. Vergoeding vindt plaats op basis van een aanvullende zorgverzekering. Check voor particuliere tarieven het tabblad 'Tarieven'.


Persbericht Januari 2017

Herstart fysiopraktijk

Roermond/Roerdalen - Kent u de Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie Isidorus in Vlodrop nog? De fysiotherapeut Pieter Waasdorp was er ruim tien jaar actief, ook op zijn locatie in Swalmen bij zorginstelling St. Jan Baptist. In 2002 startte de praktijk op de Bergerweg in Vlodrop kleinschalig, aan huis en groeide uit tot een goedlopende dorpspraktijk. Door persoonlijke omstandigheden is de praktijk in 2012 gestopt en is Pieter fulltime als docent aan de slag gegaan bij THIM, internationale hogeschool voor fysiotherapie. Hoewel het docentschap hem erg aansprak en hij met veel plezier studenten begeleidde, miste hij het werken en het contact met zijn patiënten. Pieter heeft besloten zijn passie te volgen en opnieuw een praktijk te openen: Fysio Roermond Centraal. Net als voorheen biedt Pieter, op de Godsweerdersingel 24 in Roermond, naast uitstekende fysio- en manueel therapeutische zorg ook  neurorevalidatie. Vanaf februari is de praktijk toegankelijk voor patiënten. Meer informatie over de praktijk vindt u op www.fysioroermond.com.